DEVOJČICA KOJA JE POVREĐENA NA PEŠAČKOM PRELAZU NA VOŽDOVCU JE VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI: Oglasio se hirurg sa VMA
Dr Nebojša Marić, Foto: RTS Printscreen

STANJE

DEVOJČICA KOJA JE POVREĐENA NA PEŠAČKOM PRELAZU NA VOŽDOVCU JE VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI: Oglasio se hirurg sa VMA

Alkotestiranjem je utvrđeno da je N. K. imala 1,02 promila alkohola u organizmu

Objavljeno:

Dežurni hirurg na VMA Nebojša Marić izjavio je danas da se devojčica koja je povređena na Voždovcu na pešačkom prelazu u dobrom stanju i van životne opasnosti.

- Mogu još pomenuti jednu lepu informaciju, pošto smo pre sedam dana na ovom istom mestu zajedno komentarisali slučaj devojčice koje je povređena na pešačkom prelazu. Nakon sedam dana i adekvatne medicinske pomoći u intenzivnoj nezi, ona je juče podignuta na odeljenje, u dobrom je stanju i van životne opasnosti - naveo je Marić za RTS.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. K. (44) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da ona, automobilom marke "škoda skala", na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Vojvode Stepe, naletela na petnaestogodišnju devojčicu koja je s teškim telesnim povredama prevezena u Vojnomedicinsku akademiju, gde je zadržana na lečenju.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je N. K. imala 1,02 promila alkohola u organizmu. Drugi osnovni sud u Beogradu joj je odredio pritvor do 30 dana.

Bonus video:

00:14

Udes u Vlajkovicevoj

(Espreso / RTS / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.